ketchup uit eigen tuin

Gisteren heb ik van de overvloed aan tomaten ketchup gemaakt.

recept:

2 uien versnipperen en een tiental minuten aanstoven in olijfolie. 1 eetlepel five spice poeder (mengeling van gember, venkel, kaneel, peper en kruidnagel) toevoegen. 2kg tomaten in stukken snijden en mee aanstoven. 250ml rodewijnazijn en 200gr bruine kandijsuiker toevoegen. Dit alles ongeveer drie kwartier laten inkoken. Daarna in de blender mixen en door een fijne zeef wrijven.

ketchup uit eigen tuin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s